top of page
Kamer 3 - bed.jpg

Kamers

Ons kleinschalige hotel heeft acht kamers. Alle kamers beschikken over een ruime inloop-badkamer met douche en toilet, airco, een televisie, gratis wifi en een leuk zitplekje om te ontbijten, rustig de nieuwe fietsroute of het dagje uit rond Wijk bij Duurstede te plannen of eventueel te werken. Op de kamers zijn koffie- en theefaciliteiten aanwezig. 

Standaardkamer

Onze standaardkamers van ongeveer 15 m² zijn van alle gemakken voorzien. Elke kamer beschikt over een tweepersoonsbed (140x200) en een badkamer ensuite. De standaardkamers bevinden zich aan de voorzijde van het hotel, op de eerste verdieping. 

Comfortkamer

De comfortkamers zijn ruimer dan onze standaardkamers: deze kamers variëren tussen de 21 tot 25 m². De kamers bevinden zich op de eerste verdieping, zowel aan de voor- als aan de achterzijde van het hotel. Elke kamer beschikt over een tweepersoonsbed en een inloopbadkamer met douche. 

Comfort+kamer

Deze kamer is ongeveer 26 m² groot. De kamer is gelijk aan de overige comfortkamers, maar heeft als plus een bubbelbad (met douche) in de open badkamer. Daarnaast heeft de kamer grote ramen, een bureau, een koelkastje en een smart-tv. De comfort+kamer bevindt zich op de eerste verdieping, aan de voorzijde van het hotel.

Suite

De suite (ook te gebruiken als familiekamer) is de grootste kamer op de bovenste verdieping van het hotel. De suite is 45 m² en heeft een balkon met uitzicht op de kerktoren en de dijk. De suite heeft ook een zitgedeelte met een bank die tevens uitgebouwd kan worden naar een comfortabel bed. Daarnaast beschikt de suite over grote schuiframen, een koelkastje en een smart-tv. 

bottom of page